Compound Bows

Compound Bows

Martin Archery Compound Bows

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Martin Archery Compound Bows

January 02, 2018 7

Kanthi luwih saka 50 taun, nalika nggawé busur ora ana raguné, Martin Archery nduweni pengalaman ing mburi. Tes ingkang luar biasa diwenehi makna pinunjul nalika nggawe bandar taruhan gandhewa Archery Martin. Martin wis nglajengake warisan kanggo nggawe busur panah arupa montor.

Rintisan tamba seri emas emas sing dirilis sacara rumit. Keahlian kriya sing diwenehake minangka bagian saka nggawe busur iki. Yen sampeyan entuk pasuryan njero lan metu sampeyan bisa tuku busur iki nganggo sandhangan: wis rampung utawa rampung. Bungkus iki minangka insentif sing luar biasa karo bundhas sing wis diklumpukake kalebu sisa bolt, nemokake, nyukur guncang, nock set, lan ngintip. Busur iki minangka inovasi baris jarak ngarep.

Komponen sing paling apik saka busur panah iki yaiku sing paling entheng lan padha ngirim baut kanthi kacepetan cepet. Dawa aluminium mundhak fleksibel lan ngirim paling presisi ekstrim tanpa kalebu bobot tambahan. Elite Seri Emas Mystic and Mystic X amarga kerangka kerja double cam Furious, kerangka kerja rong cam paling apik sing pernah digawe.

Unsur-unsur anyar terus ditambahake ing baris-baris busur lan rampung digabungake. Sapérangan unsur kasebut digabungake ing pérangan lentur tengah, kerja ing pensiun bolt, balapan helix rangkap loro, lan rangka kontruksi Roto Limb baja. Unsur-unsur sing beda nggabungake sing paling panas lan paling tenang ngemot grapyak anget.

Busur Martin ora nggawe keributan potensial. Sampeyan ora krungu sembarang bolts clanging amarga V.E.M. hushing bolt pensiun. Unsur super ringan iki ndadekake busur iki banget dikenal. Riser aluminium kanggo cahya gelar gedhe lan nyetel staggeringly uga. Dawa hub luwih cilik lan stabil. Griya marmer Martin Archery menehi genggaman tenan sing mbantu sampeyan dadi pusat.

Nalika sampeyan ninggalake bolt saka puteran Martin Archery, dipesthekake bakal bisa mateni obyèk kasebut.

Exactness minangka bagian penting nalika mburu makhluk alam bébas. Ing kahanan bandar bola kasebut sampeyan kudu nggunakake gandhewo paling apik. Kathah tiyang ingkang ngupados tiyang ingkang ngupados makhluk gesang Martin Archery. Martin Archery uga menehi tambahan senjata. Iku uga menehi kabeh bagean busur. Supaya ing kasunyatane sampeyan kudu nemtokake tujuan sampeyan, sampeyan kudu nggunakna busur marmer Martin Archery.

Sapérangan pemain sing wis menangaké Olimpiade wis nyetujoni busur gabungan Martin. Dadi ing kasempatan sing sampeyan kudu nambah eksekusi ing kesempatan arsip sampeyan banjur nindakake iki kanthi njupuk pitulungan saka Martin. Pemain wis menang akeh gelar nasional kanthi nggunakake busur iki.
Read More